Valkenburg Massages & acupunctuur

Algemene voorwaarden

 

Om de massage zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen hanteer ik algemene voorwaarden.

Als u een afspraak maakt bij Valkenburg Massages heeft u deze voorwaarden gelezen en gaat u akkoord met de inhoud.

1. Bij het maken van een afspraak wordt er naar uw telefoonnummer en e-mail adres gevraagd.

2. Voorafgaand aan de eerste massage wordt er door mij een intakegesprek gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische ) informatie, die hij/ zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

3. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.

4. Alle informatie die u tijdens het intake gesprek en de massage aan mij vertelt, wordt vertrouwelijk behandeld.

5. Bij Valkenburg Massages worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage en wordt u doorverwezen naar de huisarts of specialist.

6. Bij koorts, griep of steenpuisten ( waar dan ook op het lichaam) mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan uw arts, voordat u een afspraak maakt.

7. Valkenburg Massages is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van uw persoonlijke bezittingen.

8. Erotische en/ of seksuele handelingen maken geen deel uit van de massages die Valkenburg Massages aanbiedt. Cliënten die hierop inspelen, worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.

9. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Valkenburg Massages niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/ of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage die aan u gegeven is.

10. Indien u zwanger bent mag u in het eerste trimester geen massage ontvangen. Vanaf het tweede trimester is het wel mogelijk. Overleg altijd eerst met je verloskundige of je een massage mogelijk is.

11. Indien u verhinderd bent, dien u dit tijdig aan te geven. Zodat ik eventueel een andere klant kan inplannen. Bij annulering binnen 24  uur, dan bent u het totale bedrag van de behandeling verschuldigd. Tussen 24 - 48 uur 50 % van het bedrag van de behandeling.